Angajăm agent vânzări

Ne dezvoltăm şi vrem parteneri noi în echipa de Vânzări – agent vânzări  cu permis auto!  Ne dorim sa faci parte din echipa noastră, să zâmbim împreună, să muncim şi să ne distrăm!
Da, se poate!

Vrem persoane care văd partea plină a paharului cu atitudinea pozitivă şi zâmbetul mereu pe buze, de gaşcă, organizat şi atent la detalii. Sa-ţi spunem un secret? Şeful este la fel!

Daca îţi place să interacţionezi cu cât mai mulţi oameni, ştii să şofezi, ai atitudine atunci îţi va fi uşor să îndeplineşti cerinţele job-ului:
• Cauţi potenţiali clienţi, persoane juridice;
• Dezvolţi relaţii de afaceri, propui soluţii şi negociezi ofertele;
• Menţii colaborările cu clienţii existenţi cât şi cu cei noi;
• Finalizezi cu succes procesul de vânzare.

Vrem să înnobilăm viața oamenilor din jurul nostru prin tot ceea ce facem. Lucrăm zilnic la dezvoltarea noastră personală pentru a putea oferi clienților, colegilor, celor din jur, cele mai frumoase experiențe.

Nu aplica dacă:
Nu ai răbdare să discuți și să răspunzi la solicitările clienților.
Aștepți sarcini extrem de precise de fiecare dată si nu îți place să iei inițiative.
Nu poți să gândești la rece în fața provocărilor.
Avantajele tale:
1. Distracţie (nu este opţional);
2. Bonusuri de performanţă – pe baza Indicatorilor de performanţă;
3. Şef bun şi înţelegător;
4. Seriozitate (salariul şi bonusurile le vei primi fără întârzieri… de fiecare dată)
7. Acces la evenimente business.

Dacă te potrivești cu rolul descris te aşteptăm în echipa noastră!  Trimite CV-ul, la recrutare@neamtauto.ro, menţionând funcţia dorită. Hai să ne cunoaştem! Detalii suplimentare la tel: 0723 188889.

Consilier identificare piese auto

Angajăm consilier identificare piese auto

Ne dezvoltăm şi vrem parteneri noi în echipa de Vânzări. Vrem să faci parte din echipa noastră, să zâmbim împreună, să muncim şi să ne distrăm! Da, se poate!
Vrem persoane cu atitudinea pozitivă, care văd partea plină a paharului, şi au zâmbetul mereu pe buze, de gaşcă, organizate şi atente la detalii.
Sa-ţi spunem un secret? Şeful este la fel!

Candidatul ideal trebuie:
– Să deţină cunoştinţe de operare programe de identificare piese auto;
– Minim studii medii finalizate;
– Experienţa în domeniu constituie un avantaj;
– Să poată procesa pe PC comenzile primite telefonic sau la magazin;
– Cunoştinţele tehnice despre: piese auto ale autoturismelor constituie un avantaj ;
– Cunoştinte de operare PC (Word, Excel);
– Abilităţi excelente de comunicare şi  spirit de echipă  dublate de răbdare.

Responsabilităţi:
– Identificarea pieselor de schimb pentru autoturisme în programe de specialitate;
– Identificarea reperelor după seria WIN;
– Preluarea apelurilor telefonice sau prelucrarea cererilor de ofertă primite pe e-mail;
– Consiliere tehnică.

Beneficii:
– Salariu atractiv;
– Şanse reale şi dovedite de promovare;
– Sprijin din partea colegilor;
– Mediu de lucru plăcut într-o echipă dinamică şi în plină dezvoltare.

Trimite CV-ul, la recrutare@neamtauto.ro, menţionând  funcţia dorită. Hai să ne cunoaştem! Detalii suplimentare la tel: 0723 188889.

Ai pierdut Cartea de Identitate a Vehiculului?

Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) conține atât datele tehnice, cât și datele proprietarilor anteriori ai vehiculului și este unul dintre cele mai importante documente eliberate de RAR. Vă recomandăm să păstrați CIV într-un loc sigur, pentru a evita pierderea, furtul sau deteriorarea. Totuși, în situația în care proprietarul vehiculului rămâne fără CIV, acesta trebuie să solicite un duplicat al documentului la RAR.
Documentele necesare obţinerii unui duplicat al cărţii de identitate a vehiculului sunt:
– cererea pentru activitatea pe care o solicitați la RAR (cererea se va completa olograf de către solicitant, pe propria sa răspundere și va fi semnată în prezenţa angajatului R.A.R. care efectuează prestaţia);
– actul de identitate al solicitantului;
– documente care atestă calitatea de deţinător legal a solicitantului (act de vânzare-cumpărare, factură, act de adjudecare etc.), dacă solicitantul nu este cel care figurează ca deţinător în evidenţele autorităţii de înmatriculare;
– dacă solicitantul nu este deţinătorul vehiculului (persoană fizică), sau dacă deţinătorul este persoană juridică, este necesară prezentarea actului de reprezentare legală (împuternicire notarială, dacă deţinătorul este persoană fizică, sau delegaţie, dacă deţinătorul este persoană juridică).

ITP Inspectia Tehnica Periodica

Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) este o verificare tehnică a autovehiculului care atestă capacitatea acestuia de a participa în condiţii de siguranţă la trafic. Partener Auto este autorizat de Registrul Auto Român (RAR) pentru a executa Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) la autoturisme și autoutilitare de până la 3500 kg.
Timpul dumneavoastră este preţios, ITP-ul este obligatoriu – iar lipsa lui se sancţionează cu puncte penalizare, puncte amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare, verificarea ulterioară a autovehiculului în vederea redobândirii talonului efectuându-se numai la R.A.R.

La inspecţia tehnică periodică se execută operaţiunile cuprinse în Planul de operaţiuni, al cărui model este prevăzut, în funcţie de categoria vehiculului rutier. Ordinea de executare a operaţiunilor precizate va fi stabilită de fiecare staţie în funcţie de fluxul de efectuare a inspecţiei tehnice periodice propriu, cu excepţia identificării, care va fi prima operaţiune efectuată.
• identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor);
• verificare aspect general (fara urme accident, echiparea conform cu CIV, etc);
• verificare frane;
• noxe;
• faruri+instalatie electrica;
• verificare jocuri;
• fotografiere finala (dupa caz);
• introducere date in calculator;
• completare c.i. in anexa;
• eliberarea documentelor autovehiculului;
• fotografiere autovehicul

Schimbăm uleiul cutiilor automate de viteză?

Specialistii recomanda ca in cazul uleiului ce alimenteaza cutia de viteze, acesta ar trebui schimbat periodic, dupa parcurgerea a 50 000 – 60 000 Km, insa acest aspect depinde de mai multi factori, precum performanta masinii, uzura acesteia, stilul de condus, dar si de mediul si suprafata carosabila utilizata cu frecventa.

Sunt cativa factori usor de observat care semnaleaza necesitatea unei astfel de interventii:

  • Dificultati la schimbarea vitezelor, acestea producandu-se cu intarziere;
  • Prezenta unui zgomot deranjant in timpul mersului si la schimbarea vitezelor;
  • Senzatia de trepidare atunci cand se reduce sau se mareste treapta de viteza;
  • Impuritatile sau resturile care pot aparea in cantitatea de lichid utilizat pentru cutia de viteza automata.

Cum funcționează procesul de decarbonizare?

Aparatul se conectează la conducta de admisie a aerului, introducând o cantitate de Hidroxigen în timp ce motorul rulează. În acest fel în interiorul motorului creşte temperatura de combustie astfel încât arderea este aproape completă, Acest procedeu duce la înlăturarea depunerilor de calamină de pe: capul pistoanelor, supape, bujii, injectoare, catalizator, turbină, galeria de evacuare. Toate aceste elemente sunt curățate ecologic, dar mai ales, fără demontare. Decarbonizarea se face cu un aparat profesional. Acest procedeu este unul de întreţinere a autoturismului.

Rezultatele obținute prin decarbonizarea motorului:
– Scade consumul de carburant cu p’nâ la 15%;
– Este curăţat tot sistemul de ardere și evacuare;
– Favorizează curățarea: TURBO, EGR, DPF şi CATALIZATOR;
– Eliminarea depunerilor de carbon din motor;
– Restaurarea puterii și performanței motorului;
– Reducerea emisiilor poluante;
– Diminuarea vibrațiilor motorului;
– Efecte imediate asupra motorului.

Procedeul durează cel puţin 40 de minute, în funcţie de capacitatea motorului!

De ce să folosim AZOT la presurizarea anvelopelor?

Economie de combustibil
Principalul beneficiu al azotului este structura sa moleculară. Moleculele de azot sunt considerabil mai mari decât moleculele de oxigen, astfel încât acestea nu pot pătrunde printre porii din anvelope, rezultând drept beneficiu o pierdere de presiune mult încetinită.
Presiunea scăzută în anvelope determină o rezistență mai mare la înaintare, implicit un consum de combustibil și emisii de noxe mai mari.

Serviceul Partener Auto Profi poate presuriza anvelopele autovevhicului vost ru cu azot. Veniţi şi vă veţi convinge de mbeneficii!

Siguranță în condus
Siguranța pasagerilor este primordială pentru fiecare dintre noi. Este dovedit că 90% din exploziile anvelopelor au la origine presiunea scăzută din interiorul cauciucurilor. În cazul în care presiunea rămâne constantă, ca în cazul presurizării cu azot, riscul de rulare cu presiune scăzută și implicit riscul de explozie a anvelopei sunt eliminate.
Totodată, azotul este un gaz care nu își modifică temperatura, indiferent de temperatura regăsită la nivelul suprafeței de drum sau de fenomenul de frecare a pneului de carosabil, iar presiunea rămâne constantă. În mod normal, în timpul verii, la nivelul suprafeței de rulare se ating temperaturi între 60 și 80 de grade Celsius, care încing pneul și aerul din interiorul său. În cazul azotului, în anvelope temperatura se menține în jurul valorilor de 30 -> 40 de grade Celsius.
Astfel se reduce până aproape de zero riscul unei explozii cauzate de o supraîncălzire a pneurilor.

Cum ne protejăm ambreiajul

Durata de viață a pieselor este un subiect care poate fi abordat din multe puncte de vedere, dar astăzi ne vom opri la indiciile pe care pedala de ambreiaj le dă înainte să cedeze. Pentru început să ne familiarizăm puțin cu partea mecanică. Ce este acest ambreiaj și cum funcționează? Aflați din rândurile care urmează. Ambreiajul reprezintă un ansamblu de piese, principalele componente ale acestuia fiind: volanta, discul de ambreiaj, placa de presiune şi rulmentul de presiune.
Acesta este poziționat între cutia de viteze și motor și are rolul de a întrerupe fluxul de putere dintre cele două, facilitând astfel utilizarea cutiei de viteze manuală; să vedem în continuare care sunt indiciile care trădează defecțiunea acestui sistem.

Cauzele care determină scurtarea duratei de viață a ambreiajului sunt multe așa că am alcătuit o listă cu metode prin care să vă protejați ambreiajul autoturismului dumneavoastră împotriva uzurii premature.
1. Nu eliberați brusca pedala când cutia se află într-una din viteze și pedala de accelerație este la podea!
2. Apăsați întotdeauna ambreiajul până la capăt atunci când efectuați o operațiune
3. Nu mențineți timp îndelungat piciorul pe pedala de ambreiaj ( La semafor sau în ambuteiaje)
4. Schimbați kit-url de ambreiaj doar la service-uri autorizatate, operațiunea este foarte complexă și pot apărea defecte de montaj
5. Nu plecați de pe loc folosind trepte superioare de viteză
6. Evitați pe cât posibil suprasolicitarea ambreiajului (tractarea, urcarea de pante abrupte, mers prin nisip, zăpadă).

Veniţi din timp la Serviceul multimarcă Partener Auto Profi pentru consultanţă, inspecţie şi reparaţii. Nu risca viaţa ta şi a celor dragi ţie!

Când se schimbă kitul de distribuţie?

Ne trece un fior pe sira spinării, de fiecare dată când auzim că trebuie schimbat kitul de distribuţie! Schimbarea distribuţiei este o operaţiune costisitoate, depăşind mult preţul unei revizii obişnuite, în funcţie de autovehicul, de consumabilele alese şi de service. De aceea, mai toată lumea se întreabă când se schimbă kitul de distribuţie?

În primul rând, nu toate autovehiculele au acelaşi tip de distribuţie. Există maşini cu distribuţie pe curea şi maşini cu distribuţie pe lanţ, acestea din urma fiind mult mai durabile în timp.
Pe lângă distribuţia propriuzisă, mai există şi o serie de curele de transmisie şi accesorii care trebuie înlocuite în acelaşi timp.

Service-ul Partener Auto Profi vă stă la dispoziţie pentru constatări şi consultanţă privind kitul de distribuţe adecvat maşinii dumneavoastră. În funcţie de alegerea dumneavoastră privind producătorul şi costuri, specialiştii noştri asigură , în cel mai scurt timp posibil, montarea kitului de distribuţie.

În cazul autovehiculelor cu distribuţie pe curea, înlocuirea acesteia se face fie înainte de atingerea unui interval de timp, fie până se ajunge la un anumit numar de kilometri parcurşi. Momentul schimbarii kitului este specificat in manualul autovehiculului şi depinde de motorizare dar, uneori, si de modul în care a fost condusă maşina (condus normal sau intens).
De exmplu, la Dacia Logan schimbarea distribuţiei se face la 60.000 km sau 4 ani, în timp ce la unele modele Ford, în România se recomandă schimbarea la 90.000 km sau 5 ani (deşi producătorul permite rularea până la 160.000 km sau 10 ani).

La Magazinul Partener Auto Profi puteţi comanda oricând kitul de distribuţie dorit. Nu vă faceţi probleme dacă nu vă pricepeţi. Consultanţii noştri vă vor oferi cele mai bune variante necesare bunei funcţionări a maşinii dumneavoastră.

Angajăm mecanic auto

Dacă eşti în căutarea unui job stabil ca mecanic auto într-un service dinamic, aflat în plină expansiune, vino în echipa noastră.

Candidatul ideal:
– Persoană serioasă, responsabilă în căutarea unui job stabil, dornică de afirmare şi de a oferii servicii de calitate;
– Persoană ambiţioasă motivată de succes, descurcăreaţă şi dinamică;
– Un bun spirit de planificare şi organizare a activităţilor, orientare către soluţii;
– Studii medii tehnice (profil mecanică auto), cunoştinţe de întreţinere şi reparaţii autovehicole.

Orar de lucru: full time, de luni până vineri
Locaţia: str. Dumbravei, nr. 38, Dumbarva Roşie, jud. Neamţ

Ce oferim?
– Pachet salarial atractiv corelat cu experienţă şi realizări profesionale (salariu + bonusuri de performanţă);
– Posibilitatea de a participa la cursuri de perfecţionare;
– Colectiv prietenos caracterizat de flexibilitate;
– Lucrul într-o echipă de profesionişti, dinamică şi cu simţul umorului.

Trimite CV-ul, la recrutare@neamtauto.ro, menţionând  funcţia dorită. Hai să ne cunoaştem! Detalii suplimentare la tel: 0723 188889.